Geestdrift Festival zoekt verhalen vertellers

Voor de eerste maal kun je dit jaar op het Geestdrift Festival je eigen verhaal vertellen tijdens de tenx9 verhalen workshop in de Kapittelzaal. Tenx9 draait om echte verhalen van echte mensen, geen fictie, geen fabels. Want iedereen heeft een verhaal. gewone verhalen, bijzondere verhalen, verhalen die je aan het lachen maken of aan het denken zetten, je hoop geven of je laten huilen.Verhalen zijn de grondstof waaruit we ons leven leven. Vertellers kunnen hun verhaal vertellen of lezen. Niemand wordt gedwongen om een verhaal te vertellen, dus voel je vrij om te komen en te genieten van het verhaal van de ander.

Het thema is ‘Starting Again’. Mocht je willen deelnemen, dan vragen we of je rekening houdt met dit overkoepelende thema. Als het mogelijk is vragen we je of jij je verhaal in het Engels wilt uitvoeren. Zo kunnen ook de internationale gasten op het festival meegenieten van jouw verhaal. We willen je verhaal ook voor je vertalen. Maar mocht Nederlands je voorkeur hebben, doe het dan vooral in het Nederlands. Geef je nu op via info@geestdriftfestival.nl We hebben plek voor maximal 5 verhalen. Dus mocht je mee willen doen, laat snel van je horen.

Even alle info op een rijtje.
– Het thema is ‘Starting Again’. Het is de bedoeling dat je daar rekening mee houdt in het maken van je verhaal.
– Je verhaal moet binnen tien minuten passen en mag geen fictie zijn.
– Op we website www.tenx9.com/editorialguidelines vind je tips en guidelines hoe jij zelf je eigen verhaal kunt schrijven en vertellen.
– Hier vind je een intriductievideo over tenx9: https://www.youtube.com/watch?v=a9gGrasp3IU

Besluit je mee te willen doen geef je dan op door een email te sturen naar info@geestdriftfestival.nl. Let op, alleen bezoekers van het festival kunnen daadwerkelijk deelnemen. Wanneer je deelneemt ontvang je een email met verdere instructies om op 15 oktober jouw verhaal zo goed mogelijk uit de verf te laten komen.
Mocht het Engels een te grote belemmering zijn en wil je liever in het Nederlands je verhaal voordragen, laat het dan even weten door een bericht te sturen naar info@geestdriftfestival.nl

CheeseWorks-0129

 

0 replies on “Geestdrift Festival zoekt verhalen vertellers”