Tickets Geestdrift Festival 2021

Een dagkaart geeft je de gehele dag en avond toegang tot het Geestdrift Festival en kost € 30.

Bestel tot 5 november je kaartje via deze LINK

Voor vragen neem contact op met: miranda@geestdriftfestival.nl

COVID-19

Het Geestdrift Festival houdt zich aan de RIVM richtlijnen met betrekking tot COVID-19. Ook wij kunnen niet voorspellen hoe de COVID-19 situatie en eventuele maatregelen vanuit de overheid op zaterdag 6 november zullen zijn. We bereiden ons nu voor op een live festival met 75% van de totale bezoekerscapaciteit.

Je kunt het festival alleen bezoeken als je bij de deur kunt aantonen coronavrij te zijn door het tonen van je vaccinatie of herstelbewijs of door een officiële toegangstest in combinatie met je identiteitsbewijs. Mocht het festival vanwege nieuwe COVID-19 maatregelen, of doordat je positief getest bent niet door kunnen gaan kun de kosten van je tickets van ons terugkrijgen.

*Geestdrift Festival hanteert de eisen die aan elk evenement met betrekking tot COVID19 worden gesteld. We vragen je een coronapaspoort te hebben of een testbewijs.

*Een kaartje garandeert niet dat er altijd plaats is in de kleinere programmazalen. Daarvoor moet je tijdens het festival op tijd naar de zaal met het programma van je keuze gaan.