Nieuwe namen Geestdrift Festival

Het Geestdrift Festival blijft nieuwe namen aan haar programma toevoegen. Zo zal VU bèta-wetenschapper en micro-plasticexpert Heather Leslie de waarheid over onze plasticverslaving onthullen. Spreek emeritus-hoogleraar sociologie Abram de Swaan over het nieuwe extreem-rechts, christelijk fundamentalisme en hardnekkige jihadisme als een reactie op de mondiale vrouwenemancipatie. En kunnen bezoekers dit jaar voor het eerst deelnemen aan de Sint Maartenlichtjesparade in de Utrechtse binnenstad. Daarnaast zal de Amerikaanse songwriter Jon Terry komen spelen. Ook zal De Buurvrouw opnieuw de catering voor haar rekening nemen en zal het speciaal bier van brouwerij Tongval veelvuldig vloeien.

Eerder al werd de komst van Srećko Horvat, Pádraig Ó Tuama, Mpho Tutu van Furth, Peter Rollins, de muzikanten David Åhlén en Listener en de vertoning van de documentaire Strange Negotiations over David Bazan, aangekondigd.

Meer programmering volgt binnenkort via instagram.com/geestdriftfestival

De zevende editie van het Geestdrift Festival vindt dit jaar op 9 november vanaf 12 uur plaats in de Pieterskerk in Utrecht.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.geestdriftfestival.nl/tickets

 

 

0 replies on “Nieuwe namen Geestdrift Festival”