Laatste namen Geestdrift Programma bekend

We lieten je al eerder weten dat je 31 oktober op het Geestdrift Festival Ernst van den Hemel en Kester Brewin hoort spreken. Dat de animatiefilm “Suleima” van Jalal Maghout te zien is. Dat Van de Werken, David Åhlén, VanDryver en Dan Smith zullen optreden. Maar daar blijft het niet bij. We hebben nog veel meer voor je in petto.

Zoals bijvoorbeeld de Nederlandse theatermaker en stand-up filosofe Laura van Dolron. Nadat haar voorstelling ‘Liefhebben’ lovend werd ontvangen, hebben wij grote verwachtingen van haar bijdrage aan het Geestdrift Festival.

SAMUELMounir Samuel komt spreken over de betekenis van verzet in haar eigen leven.  Ze heeft een diepe persoonlijk drive om de hokjes waarin ze zou moeten passen (man/vrouw), af te breken. Hoe wil ze dat doen? En waarom? En lukt het haar?

Kappittelzaalprogramma

Naast het programma in de Janskerk kun je ook programma’s volgen in de prachtige Kappittelzaal van de Janskerk. De 101-jarige verzetsheld Hebe Kohlbrugge zal bijvoorbeeld spreken over haar persoonlijke ervaring met verzet. Maar er zijn ook workshops te volgens over ‘Woestijnvaders als verzetshelden’ door Mattias Rouw of volg een workshop Dragon Dreaming met Annette Dölle.

Meer muziek

We hebben een serie troubadours voor je, zoals The Virgin Army van Teije Venema. Venema belooft ons een spannende serie songs over seks, liefde, religie en de eindigheid van alles. Ook komt Theo van Teijlingen van het Zeeuwse land met een gitaar, zijn stem, een koffer met attributen en barstensvol prachtige verhalen naar het Geestdrift Festival.

MEVROUWPELGRIM

Rogier Pelgrim en Mevrouw Tamara openen op 31 oktober het festival met covers van hun favoriete geëngageerde popsongs over verzet.Kris Rochelle, de frontman van Red Sweater Lullaby belooft ons een akoestische set met zijn meest persoonlijke liedjes.

Tenslotte zal tussen het middag- en avondprogramma DJ Ruben Hood verrassende en dansbare plaatjes draaien onder het motto: If I can’t dance, I don’t want to be part of your revolution.

Kortom, we bieden je opnieuw een vol en gevarieerd programma. Dus zorg ervoor dat jij zo snel mogelijk je ticket voor het Geestdrift Festival bestelt via www.geestdriftfestival.nl/tickets

 

 

 

0 replies on “Laatste namen Geestdrift Programma bekend”