Van de Werken geeft gratis geestdriftig huiskamerconcert

We kunnen niet wachten tot het 31 oktober is: dan barst in de Janskerk in Utrecht namelijk de derde editie van het Geestdrift Festival los. Om alvast in de stemming te komen, organiseren we binnenkort  een intieme Geestdrift pre-party in Utrecht. Op donderdagavond 1 oktober kun je daar genieten van de liedjes van Van de Werken.

Van-de-Werken

Van de Werken gebruikt de taal en het geluid van de reformatorische subcultuur om zijn eigen ellende, verlossing en dankbaarheid te bezingen. Zijn liedjes gaan over de boze geest Gods, een gestolen Jezus, het beloofde land en hoe het is om in zonde ontvangen en geboren worden. En dit alles in de intieme setting van een sfeervolle Utrechtse huiskamer.

De Geestdrift pre-party is gratis toegankelijk (donaties voor Van de Werken zijn natuurlijk altijd welkom), maar in de huiskamer is slechts plek voor twintig mensen.

Wil jij bij deze bijzondere avond aanwezig zijn? Stuur dan snel een mail naar info@geestdriftfestival.nl dan mailen wij je de ‘geheime lokatie’ van dit bijzondere concert.

0 replies on “Van de Werken geeft gratis geestdriftig huiskamerconcert”