Meer programma Geestdrift Festival bekend

Naast de Miroslav Volf, één van de meest invloedrijke theologen ter wereld, zullen de volgende namen ook de zesde editie van het Geestdrift Festival bijwonen.

We zijn bijzonder blij dat de Iraanse activiste, wetenschapper en dichter Azadeh Sobout te gast zijn op het Geestdrift Festival. Vanuit haar onderzoek en achtergrond in de grassroots vredesbeweging onderzocht zij spiritueel activisme als methode om verbinding met de ander te maken. Azadeh is een groot kenner van het werk van de dichter Rumi en zal tijdens het festival enkele van zijn gedichten voordragen.

Neerlandse meest bekende folk tweeling, Tangarine treed dit jaar voor het eerst op tijdens het Geestdrift Festival. Arnout en Sander Brinks zullen een geestdriftige set gevuld met persoonlijke en bezielde liedjes in de Pieterskerk ten gehoregaan brengen.

Ook deAmerikaanse theoloog/filosoof Jeffrey Robbins debuteert dit jaar op hetGeestdrift Festival. Robbins, professor of Religion and Philosophy aan het Lebanon Valley College,zal spreken over Radical Theology en tevens deelnemen aan een gesprek in de Mensenbibliotheek over de noodzaak van Radical Polictics.

En een van de meest kleurrijke verschijningen van het Geestdrift Festival keert terug op het festival. De legendarische zangeres, songwriter, klassiek getraind harpiste, circusveteraan en transgender street legend Baby Dee zal in navolging van haar indrukwekkende optreden in 2016 dit jaar een tweetal optredens verzorgen.

Meer programma wordt de komende tijd bekendgemaakt via www.geestdriftfestival.nl en facebook.com/geestdriftfestival

Tangarine
0 replies on “Meer programma Geestdrift Festival bekend”