Eerste namen Geestdrift Festival

Je hebt er even op moeten wachten maar met gepaste trots kunnen we je de eerste namen voor het Geestdrift Festival 2015 bekend maken.

David Ahlen
David Ahlen

De Zweedse songwriter David Åhlén komt een speciale performance geven. Zijn unieke, frele stem zal prachtig tot zijn recht komen in de Janskerk. Åhlén brengt de oude lievelings hymns van zijn vader die een rondreizende dominee was opnieuw ten gehore. Gezangen van weleer klinken als nooit te voren op Geestdrift.
Kester Brewin

Kester Brewin werd ons door Peter Rollins, één van de sprekers op Geestdrift vorig jaar, van harte aangeraden.
Kester is docent en auteur en werkt vanuit zijn standplaats Londen aan een spannende mix van theologie, cultuur en filosofie. Op Geestdrift zal Brewin zowel spreken over het belang van piratencultuur als een gesprek aangaan over ‘Getting High’ zijn laatste, nog te verschijnen boek.

VanDryverVanDryver is een bijzonder muzikaal huwelijk tussen songwriter Arjen van Wijk en klassiek geschoold saxofoniste Lotte Pen. Het resultaat is een unieke, spannende cross-over tussen klassiek en pop. VanDryver belooft een meeslepende theatrale performance die je zal verrassen en ontroeren.

Tot een september kun je twee dagtickets met een dikke vriendenkorting krijgen voor maar 40 euro. Vanaf 1 september kost een dagkaart 25.  Avond of middagticket zijn vanaf 1 september verkrijgbaar voor 15 euro per stuk.

Het Geestdrift Festival zal op 31 oktober in de Janskerk, Utrecht plaatsvinden.

0 replies on “Eerste namen Geestdrift Festival”